SNOEK & SCHEPMAN

Hypotheken

Al 20 jaar h√©t adres in Den Haag en omstreken voor al jouw financi√ęle zaken. Zowel voor particuliere relaties als voor zakelijke relaties. Bij ons krijg je een gedegen financieel advies en daarbij de bekende service.

Do it Together

Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering of een lening, we bekijken samen met jou welke oplossing het beste bij je persoonlijke situatie past. Dit betekend dat niet alleen van ons, maar ook van jou veel verwacht wordt om het uiteindelijke resultaat te bereiken.

Verzekeringen

Ook voor verzekeringen bent je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij jou tarieven bieden die behoren tot de laagste in de markt door onze samenwerking met volmacht VOOGD & VOOGD.

Onafhankelijk

Omdat wij volledig onafhankelijk zijn ben je verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft, die passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Waarom Snoek & Schepman

Omdat wij ook ‚Äúout of the box‚ÄĚ durven te denken en¬†oplossingen voor jou zoeken die niet alleen product gericht zijn. Wij willen onderscheidend¬†zijn door mee te denken in oplossingen en niet direct in (verzekerings)produkten.
Ontdek de mogelijkheden

Wat klanten over ons zeggen

  • Direct & duidelijk antwoord op al je vragen.
    Peggy Woesthof
  • Zeer klantvriendelijk en een heel goed advies gehad.
    Maurice & Samantha
  • Transparant & duidelijk ben zeer te spreken over de werkwijze en de leuke sfeer op het kantoor.
    Wil & Sandra Nederpel
Meer referenties