Zorgverzekering 2018
Profiteer van collectiviteitskorting!

Zorgverzekeringen 2018

De goedkoopste zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze. COLLECTIVITEITSKORTING: 9% op basispakket en 12% op aanvullende verzekeringen!

Kies zelf uw ziekenhuis - Kies zelf uw arts 
Dekking: o.a. Tandarts, Fysiotherapie, Anticonceptie, Bril en Contactlenzen

U hoeft niets te doen door onze overstap-service!

Basispremies 2018:

- Delta Lloyd | € 108,82 (klik hier en sluit direct af!)

- VGZ | € 109,98

- ONVZ | € 118,34

+ Scherpe basispremie met 100% vrije keuze voor ziekenhuizen en huisartsen;
+ De beste aanvullende verzekeringen via Delta Lloyd & ONVZ;
+ Second opinion door een topspecialist;
+ Altijd deskundig gezondheidsadvies.

Klik hier voor het bekijken en downloaden van specifieke productinformatie, onder het tabje 'Verzekeringen'.

Als het om uw gezondheid gaat, wilt u de beste zorg ontvangen. Wij willen dat u de regie heeft over de beste zorg. Daarom heeft u met onze restitutieverzekering vrije zorgkeuze. U bepaalt zelf naar welke arts of welk ziekenhuis u gaat. En u heeft de keuze uit meerdere aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Wilt u de overstap maken van een zorgverzekeraar? Dat kan. Veranderen van zorgverzekering is eenvoudiger dan u misschien denkt. Als u zich uiterlijk 31 december 2017 aanmeldt, zeggen wij uw huidige zorgverzekering voor u op. Daar hoeft u verder niets voor te doen.

Wordt u dit jaar achttien? Dan bent u verplicht om een basisverzekering af te sluiten. De Delta Lloyd Zorgverzekering is dan een goede keuze. U profiteert van uitgebreide dekkingen en extra services. Meld u uiterlijk 31 december 2017 bij ons aan.

Second opinion door een topspecialist. Heeft u behoefte aan een second opinion? Bij ons heeft u de mogelijkheid uw medisch dossier naar een internationale topspecialist van Best Doctors® te sturen.

Altijd deskundig gezondheidsadvies. Heeft u vragen over uw gezondheid? Twijfelt u of het nodig is om uw huisarts te bellen? Bel dan de Delta Lloyd Gezondheidslijn. Zo krijgt u met één telefoontje deskundig advies. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Informatie? Neem contact met ons op voor het afsluiten van de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd, VGZ & ONVZ.

Klik HIER om een berekening te maken en uw Delta Lloyd-polis voor 2018 af te sluiten.


Maak afspraak
Hypotheken